Актуално

„НОЩ“ – съвременен цирков спектакъл сред автомобилни гуми на One Dance Week

Португалската компания смесва много изкуства с танца – музика, цирк, визуални и други средства

НОЩ на португалската компания CIRCOLANDO e съвременен цирков спектакъл, в който трима изпълнители и един DJ прекрачват в мрака, за да търсят просветление сред стотици автомобилни гуми.

Този изключително физически, но същевременно и силно емоционален танц оспорва нашите изразни средства и естетика и дълбае в полето на импровизацията. Вдъхновен от живота в крайните градски квартали и правилата на подземния живот, CIRCOLANDO избухват диво и неочаквано в един изключително физически и същевременно силно емоционален танц, случаващ се сред развалини и отломки.

CIRCOLANDO е мултидисциплинарна компания, която съчетава в спектаклите си танц, цирк и театър с множество други изкуства – поезия, визуални изкуства, музика и видео.

Спектакълът НОЩ е част от 11-тото издание на международния фестивал за съвременен танц и пърформанс ONE DANCE WEEK и ще бъде представен на 5 октомври в залата на Дом на културата “Борис Христов”.

Представлението не се препоръчва на лица под 16 години.

Ограничен брой билети за спектакъла на цени от 15 лв. можете да намерите онлайн в системата на EpayGo.bg, както и на касите на EasyPay: http://bit.ly/ODWNoite. Поради високия интерес към фестивала и няколкото напълно разпродадени представления в програмата, препоръчваме предварителното закупуване на билети. За повече подробности следете събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/2034468280148813/.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина