Актуално

Никол Кидман в “Земя на чужденци на “Любовта е лудост” в Пловдив днес

Италианската драма “Последните ще са последни” и номинираният в Кан “Синята стая” още в Лъки

Прожекциите от фестивала „Любовта е лудост” в Лъки Дом на киното днес започват в 18:30 часа с австралийския трилър “Земя на чужденци” с участието на Никол Кидман и Джоузеф Файнс. След пристигането им в отдалечения пустинен район на австралийското градче Натгари, животът на Катрин и Матю Паркър се превръща в ад, когато откриват, че двете им деца тинейджъри, Томи и Лили, са изчезнали мистериозно точно преди да връхлети страховита пясъчна буря. Очевидно с тях се е случило нещо ужасно. В започналото издирване им помагат местните жители, но се появява съмнение, недоверие, клюки, които настройват общественото мнение срещу семейство Паркър.

“Последните ще са последни” започва в 19:00 часа. Филмът е създаден по едноименната пиеса на Масимилиано Бруно. Бременна работничка е уволнена в навечерието на раждането. Отчаяна, тя отвлича управляващия директор на предприятието.

В 21:00 часа е началото на “Синята стая”. Филмът е номиниран в категория “Особен поглед” в Кан. Един мъж и една жена тайно правят любов. Те се желаят страстно и почти не говорят след секс. Мъжът е обект на разследване от страна на полицията и съда, на за какъв вид престъпление го обвиняват?

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина