Актуално

„Филмови нощи във Филипополис“ продължават с новия комиксов филм на Marvel по един от най-иконичните им образи

„Спайдър мен“ и „Kарибски пирати – Отмъщението на Салазар“ тази вечер на фестивала в Лятно кино„Орфей“

Тази вечер „Филмови нощи във Филипополис“ продължават с новия комиксов филм на Marvel по един от най-иконичните им образи – „СПАЙДЪР-МЕН: ЗАВРЪЩАНЕ У ДОМА“ на 3D и едно от очакваните продължения тази година: „KАРИБСКИ ПИРАТИ ОТМЪЩЕНИЕТО НА САЛАЗАР“, също на 3D.

От 21:10 ч. паяжините на лятно кино „Орфей“ ще се разклатят, защото е време новият Питър Паркър да заеме мястото си в пантеона на Отмъстителите. „Филмови нощи във Филипополис“ има удоволствието да ви представи „СПАЙДЪР-МЕН: ЗАВРЪЩАНЕ У ДОМА“ на режисьора Джон Уотс с участието на Том Холанд, Майкъл Кийтън, Мариса Томей, Робърт Дауни Джуниър и др. Новите приключения на младия герой, който направи  впечатляващ дебют в „Първият отмъстител: Войната на героите” се завъртат покрай опита му да влезе в релсите на нормалното си ежедневие. Но когато на сцената се появява новият злодей Лешояда (Майкъл Кийтън), всичко, което Питър смята за важно, ще бъде застрашено.

От 23:30 ч. „Филмови нощи във Филипополис“ продължават с „KАРИБСКИ ПИРАТИ ОТМЪЩЕНИЕТО НА САЛАЗАР 3D“ – филмът, който върна капитан Джак Спароу (Джони Деп) в действие. Потопен в изцяло ново приключение, той открива, че ветровете на нещастието могат да духат дори още по-силно, когато смъртоносните призрачни пирати, предвождани от стария му враг, ужасяващия капитан Салазар (Хавиер Бардем), са избягали от Триъгълника на дявола, с намерение да убият всички пирати в морето… включително и него. Единствената надежда на капитан Джак е да открие тризъбеца на Посейдон – артефакт, който дава на своя притежател пълен контрол над всички морета.

Билети – на касата на кино „Орфей“ от 19:30 часа, както и онлайн на boxoffice.bg.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина