Актуално

Един ден с „Бракове по любов“

Един ден пълен с „Бракове по любов“ и една вечер с „Музиката на влюбените и чаша вино“ ще разнообразяват пловдивчани на 14 февруари.  

Църковният и гражданският брак са се превърнали в културна консерва – нещо формално. Арт-сцена „4хП“ имат желанието да вдъхнат нов живот в ритуала на бракосъчетанието, за да може той отново да възвърне своя смисъл. Браковете на Арт-сцена ''4ХП'' се сключват единствено и само по любов. И затова няма ограничения – всеки има право да потвърди любовта си към своя любим човек, животно, идея, предмет, дори и към самия себе си.

Ритуалът трае около 15 минути, започва пред площада на Арт-сцена ''4ХП''  и завършва в самите пространства на театъра. По пътя двойката (или тройката, четворката и т.н.) изживява своето случване на любовта, подпомогната от опитните "свещенослужители“. След като подготвят телата си, пречистят ума си и активират духа си, любовнобрачните влизат в пространствата на театъра, за финалната церемония, след която получават и официалното си любовнобрачно зеленодиво Дадайство.

Повече за събитието може да прочетете в КАПАНА.БГ

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина