Актуално

Двамата Орлиновци и Еделина Кънева в една Уестсайдска история в Пловдив (ВИДЕО)

„Двамата Орлиновци“, както почитателите на операта вече наричат гласовитите съименници Горанов и Павлов, в партньорството на нежната Еделина Кънева ще гостуват във вторник вечер, 12-ти юни, от 21 часа на сцената на лятно кино „Орфей“ – Пловдив с концертния спектакъл „Уестсайдска история“.

Концертът, създаден по едноименния мюзикъл, включва едни от най-разпознаваемите мелодии от мюзикъли. Звездното трио не за първи път излиза заедно на сцената под съпровода на оркестъра и хора на Държавна опера – Бургас. Спектакълът по музика на Ленард Бърнстейн е представян пред разнообразна публика и винаги тримата солисти са се радвали на бурни аплодисменти след всяко изпълнение.

Освен Орлин Горанов, Орлин Павлов и Еделина Кънева зрителите ще могат да чуят оркестъра на Бургаската опера под диригентството на маестро Йордан Дафов, хорът на операта под ръководството на Невена Михайлова, и концертмайстора Христо Белчев.         

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. „…на сцената на лятно кино „Орфей“ – Пловдив с концертния спектакъл…“ 1. На открито оркестър вади само БУДАЛАТА = освен ако е лакардион за чалга. 2. Концертен е спектакълът само ако НЯМА МИКРОФОНИ, а се пее БЕЛКАНТО (за което обаче липсва АКУСТИКА). 3. Което става със съпровод на пиано, без „маестри“, „концертмаестри“, „ръководители“ и ФЮРЕРИ, но СЪС ПЕВЦИ И С МУЗИКА. Уестсайд-дрън-дрън

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина