Актуално

Дали “Любовта е странно нещо ще видим тази седмица в Lucky Дом на киното

Премиерното заглавие в киното тази седмица е “Любовта е странно нещо”. След близо четири десетилетия съвместен живот, Бен и Джордж най-накрая се омъжват с прекрасна брачна церемония в Манхатан.Скоро след това обаче, Джон губи работата си. Изправени пред фалит, двамата са принудени да продадат апартамента си и да живеят разделени. Джордж се мести при приятели в апартамента на долния етаж, а Бен се озовава при племенника си и неговото семейство в Бруклин, където дели стая с тийнейджър.

Една красива и емоционална история, разказана простичко, в която се говори за остаряването, за недвижимите имоти в Ню Йорк, за семейството, за работата, за приятелството… но основното, около което се върти всичко, е любовта – тя никак не е странна. Тя е това, което правим, ако имаме късмет!

Температурите навън се покачват, а с тях и настроението за горещи емоции. И тази седмица можете да гледате “Испанска афера”. Най-касовият филм в испанската кино история е гледан от над 9,5 млн зрители, а сега ще зарадва и пловдивската публика. Съвременната приказка започва от Севиля, където намираме Рафа – младеж, който никога не е напускал Андалусия. Но когато по време на панаира се влюбва в очарователно момиче, решен да завладее сърцето й Рафа поема на север към страната на Баските. За да спечели любимата Рада е готов на всичко – дори да промени акцента си и начина на обличане, за да се представи за баск и да поиска ръката на красивата Амая.

Другите заглавия, които все още можете да гледате са “Облаците на Силс Мария” с Жюлиет Бинош и Кристен Стюарт,  българските “Урок” и “Потъването на Созопол” и фестивалните хитове “Диви истории”, “Мандарини”, “Раната” на Фатих Акин.

За малчуганите отново са предвидени ранните следобеди през уикенда със заглавия, които да направят лятото още по-забавно и запомнящо се.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина