Актуално

Да живее оперетата! Viva l’operetta довечера на Античния

Концерт на солисти на оператата ще забавлява пловдивчани тази вечер. Viva L’Operetta е част от Opera Open. На сцената на Античния театър ще се качат Силви Сенди, Карой Пелер, Бетина Швайгер, Микаел Хавличек, Светлана Иванова, Марк Фаулър, Вера Гиргинова, Марияна Панова, Евгений Арабаджиев, Георги Динев, Август Методиев. Диригент ще е Константин Добройков. Началният час е 21:00.

Майсторите на оперетата идват отново в Пловдив за още феерични валсове, пламенен чардаш и предизвителен кан – кан в Гала спектакъл с най-доброто от произведенията на Щраус, Калман, Лехар и Офенбах. За атмосферата на Античния театър ще се погрижат специалистът по оперетни танци Йеньо Лучей от Унгария и режисьорът Георги Динев.

Солистите от столиците на оперетата – Виена и Будапеща, възпламениха с настроение зрителите на Античния театър през 2017. Финесът в изпълненията на Бетина Швайгер и Микаел Хавличек от Фолксопер Виена и смайващата акробатична хореография на Карой Пелер и Силви Сенди от Оперетата на Будапеща взривиха публиката!

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина