Актуално

Анимацията „Хотел Трансилвания 3” и комедията „Книга за възрастни“ тази вечер на Филмови нощи във Филипополис

Изборът за програмата тази понеделник вечер Филмови нощи във Филипополис оставиха на пловдивчани, които избраха да видят на голям екран анимационният филм за Дракула и приятелите му чудовища „ХОТЕЛ ТРАНСИЛВАНИЯ 3”, както и комедията с Даян Кийтън „КНИГА ЗА ВЪЗРАСТНИ”.

От 21:10 вечерта в Лятно кино „Орфей“ започва с дългоочакваната трета част от веселия детски филм „ХОТЕЛ ТРАНСИЛВАНИЯ 3”, в който зрителите ще могат да се присъединят към любимото си семейство чудовища в пътуването им с луксозен кораб – този круиз е почивката на Драк от хотелиерските му задължения. Прочутите странни същества, които собственикът на Хотел Трансилвания води със себе си, опитват всички забавления, предложени им от екипажа на кораба – от чудовищен волейбол до екзотични екскурзии. Но тази мечтана ваканция се превръща в кошмар, когато щерката Мейвис разбира, че татко й Драк си пада по тайнствения капитан на кораба Ерика.

Късната прожекция от 23:30 ще бъде на романтичната комедия „КНИГА ЗА ВЪЗРАСТНИ”, в която звездите Джейн Фонда, Анди Гарсия и Алисия Силвърстоун се забъркват в щуро приключение, благодарение на книгата „Петдесет нюанса сиво”, която жените четат на техния книжен клуб. Фантастичните сцени, описани в нея, ги вдъхновяват да променят любовния си живот. Дали това ще бъде за добро, предстои да разберете.

Билети на касата на кино „Орфей“ от 19.30 до 23.30 ч или онлайн на boxoffice.bg

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина