Актуално

8ГБ осмислена тишина

Да излезеш от коловоза с моноспектакъла на Илия Виделинов

Трябва да се борим, за да се съхраним искрени и истински, защото ги изгубихме тези неща, призова от сцената в Петното актьорът

Стефка Георгиева

Представлението на Илия Виделинов „Живот в 8ГБ“ от миналата вечер в Петното на Роршах е едно от онези неща, които не ти дават да заспиш вечер. Моноспектакълът впечатли иначе капризната публика в емблематичното заведение и място за култура снощи. Нито един от зрителите дори не намекна за негативна реакция след вълнуващия час с актьора.

И как да не е вълнуващ? Виделинов провокира със „своята 8ГБ-това флашка, в която дори остава свободно пространство“. Актьорът засегна особено актуални теми и проблеми на съвременното общество, като прахосването на време, животът по график, губене на връзката с личната ни емоционалност и осакатеното общуване. Това бе трагикомедия, която нарече масата от хора „съвременни инвеститори“. Първо родителите ни инвестират в нас време, финансови средства, любов, грижи, а след това ние създаваме семейство и инвестираме същите тези в нашите деца, за да затворим кръга.

Още прочетете в КАПАНА.БГ

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина