Актуално

4Magic, TITA, DARA и Михаела Маринова с хитови премиери на 7 юни в Пловдив

Чуйте първи новите летни хитове от 20:00 часа на площад “Централен“

На 7 юни жителите на град Пловдив ще са сред първите, които ще чуят новите български летни хитове. Точно в 20:00 часа площад „Централен“ ще посрещне на голямата сцена на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour Криско, Михаела Маринова, Михаела Филева, СкандаУ, TITA, DARA, DJ Doncho, Балет Nova, BALLAN, 4Magic и Pavell & Venci Venc’.

В родния им град Пловдив очарователните момичета от 4Magic ще се качат за първи път на голямата сцена на турнето, за да изпълнят тоталния хит "Together (Вечерай, Радо)", който вече над 3 месеца оглавява официалната класация на най-излъчваните песни в ефир. Концертът ще бъде премиерен и за други трима изпълнители. Едва ден след официалната премиера на новия сингъл "Очи в очи" Михаела Маринова ще го изпълни на живо за своите почитатели. Малката пораснала Тита ще докаже пред публиката, че “Photoshop” е най-новият й хит, но не и приложение, което използва. От своя страна DARA ще представи новото си парче „Все на мен“ предпремиерно.

Следващата дата от Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour е на 21 юни във Велико Търново.

Повече информация можете да откриете на Facebook страницата на Coca-Cola Happy Energy Tour, както и на страницата на The Voice Radio and TV Bulgaria

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина