Актуално

16-годишна пловдивчанка ще пробива в Холивуд с новия си клип

Авторската песен на Christin Ivanovski (Кристин Ивановски) “I Want You” и клипът на песента събраха над четвърт милион гледания в youtube(https://www.youtube.com/watch?v=MmXYr9BUwvw) само за няколко дни след публикуването.

Смайващият резултат на вокала чудо е повече от показателен, а Christin Ivanovski вече е титулувана като новата холивудска звезда. Тя създаде собствен музикален стил, наречен от нея DEC – DISCO ELECTRO CLASSIC. Класическата музика в микс с електро музиката превръща произведението в невероятно за слушателя, споделя звездната вокалистка, която едновременно е текстописец и композитор на своите хитове.

16-годишната българка зае втората позиция на World Championships of Performing Arts in Long Beach California през юли тази година, на който участваха изпълнители от над 76 държави, и се оказа откритие на световния шампионат. Той се провежда ежегодно, като рейтингът му е изключително висок, а в журито са известни продуценти.

Блясъкът на Christin Ivanovski проличава на World Championships of Performing Arts in Long Beach California, където изпълнителката на “I Want You” участва от квотата на България. Christin е родена в САЩ, но за определен период от своето образование учи в България, в Националното училище за музикално и танцово изкуство „Добрин Петков“ – Пловдив. Сега продължава в музикално училище в Съединените щати.

Сребърният медал на Christin от World Championships of Performing Arts in Long Beach California бързо привлече вниманието на мениджърите и изпълнителката бе покана за участия в продукции от филмовата и кино индустрията. Вече записах 2 песни за филми, имам предложение за участие във филми и голям интерес от модните продуценти. Много е приятно, тук звездите не са замаяни от световната сцена. Обстановката и хората, които работят в артиндустрията, са много земни, усмихнати, добри и спокойни, описва холивудската атмосфера новата звезда.

“I Want You” (https://www.youtube.com/watch?v=MmXYr9BUwvw) печели хиляди почитатели дневно, а пред Christin Ivanovski са предизвикателствата на музиката, киното и модата!

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина