БългарияКултураНовиниНощна смяна

Орлин Павлов развълнува Пловдив с концерта “Още малко”

Пловдивската публика пя, танцува и изпрати на крака изпълнителя

В препълнения Драматичен театър, Орлин Павлов спази обещанието си пред пловдивската публика да й подари едно незабравимо музикално преживяване. Най- големите му хитове и обичани песни се редуваха с новите песни от първия му самостоятелен албум “Още малко…”

Изненадата на вечерта беше рапърът и музикант Бобо, с когото откриха концерта със “Секунда” и представиха новата им съвместна песен от албума “Последното добро момче”, която се прие с бурни овации.

Емоцията от първия голям концерт на певеца не подмина и публиката в Пловдив. Заредени с много настроение, почитателите на Орлин не спряха да го аплодират, да пеят с него и танцуват. По традиция вече, на края на концерта го изпратиха на крака.

На сцената с Орлин Павлов бяха 10 от най-добрите български музиканти: Ангел Дюлгеров /китара/, Мартин Ташев /тромпет и вокали/, Милен Кукошаров /пиано/, Васил Вутев /барабани/, Борислав Бояджиев – Борче /перкусии/, Владислав Мичев /тромбон/, Димитър Льолев /саксофон/, Георги Стойков /тромпет/, Евден Димитров /бас/, Волен Милчев /вокали/.

Пловдивската следа на сцената и в албума e много сериозно застъпена в лицето на музикалния директор на турнето Милен Кукошаров /пиано/, Ангел Дюлгеров /китара/, Димитър Льолев /саксофон/, Мартин Ташев /тромпет и вокали/.  Много от текстовете в албума са на Росен Кукошаров. Историята на група “Каффе” също води към Пловдив.

Самият Орлин Павлов сподели от сцената, че без тези хора със сигурност е нямало да се получат толкова добре нещата и им благодари че са част от целия проект и тази много специална за него вечер. Благодари и на пловдивската публика, на която призна, че е просто невероятна.

След концерта десетки почитатели обградиха Орлин Павлов, за да получат снимка и автограф върху първия му самостоятелен албум “Още малко…”.

 

 

Снимки: Plovdivclubs

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина