Съден за убийство преби шофьор пред дъщеричката си, препречил му пътя

Криминале

Районна прокуратура води две бързи производства за причиняване на телесна повреда след саморазправа на пътя. Като обвиняеми по два различни случаи са привлечени 41-годишният пловдивчанин Кирил П. и Мариян П. от Мадан за причиняване на леки телесни повреда по хулигански подбуди.

Обвиняем по първото бързо производство е криминално проявен и осъждан за убийство, причинено по хулигански подбуди Кирил. На 11 октомври, на автобусна спирка на бул. „Цар Борис Трети Обединител“ е възникнала конфликтна ситуация на пътя между убиеца, който е управлявал личното си Субару,  и втори шофьор, на 39 г. от Пловдив. Разследването до момента сочи, че Кирил се афектирал от ситуацията, настигнал другия водач, изпреварил го, препречил му пътя и го принудил да спре. След това слязъл от автомобила си и му нанесъл няколко удара в лицето. В този момент при него се возела неговата малолетна дъщеря, която станала свидетел на саморазправата и нейните вопли към баща й преустановили агресията му.  На 12 октомври бабаитът е задържан за 72 часа, в който срок разследването следва да приключи и  той  ще бъде изправен пред съда до четвъртък.

Районна прокуратура води бързо производство и срещу Мариян П. за причиняване на телесна повреда по хулигански подбуди на две лица. На 10 октомври на тел. 112 е получен сигнал от 42-годишен мъж от Пловдив, че на паркинг пред магазин на ул. „Брезовско шосе“ му е нанесена телесна повреда по хулигански подбуди от биткаджията от Мадан. Мариян побеснял, че другият шофьор му пречил на паркинга и набил него и придружаващата го жена.

До седем дни Районна прокуратура-Пловдив ще внесе бързите производства в съда.

 

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.