КриминалеНовиниСъдТемида

Осъдиха Перата за безредиците в Асеновград

Петър Назимов- Перата бе признат за виновен за хулиганството и причиняването на лека телесна повреда по време на безредиците в Асеновград през лятото на 2017г. и бе наказан с лишаване от свобода от районния съд в града с отлагане на изпълнението на присъдата за срок от три години.

Темида го осъжда и по двете обвинения и го наказва с общо шест месеца затвор условно. Според съда то е виновен за това, че е извършил непристойни действия – отправяне на обиди и псувни по адрес на П. Дж., агресивно поведение и заплюване на П.Дж., като деянието е извършено на обществено място и в присъствието на много хора, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото. По това обвинение го наказва с шест месеца лишаване от свобода, както и на наказание „Обществено порицание“.

Съдът призна подсъдимия Петър Назимов  за виновен и в това, че на 2 юли 2017 г. в Асеновград по хулигански подбуди е причинил на П. Дж. лека телесна повреда, изразяваща се в разкъсно-контузна рана в дясната слепоочна област, близо до външния край на дясната вежда, довело до разстройство на здравето и го осъди на наказание четири месеца лишаване от свобода.

 

 

Присъдата подлежи на обжалване и протест в 15-дневен срок пред Пловдивския окръжен съд.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина