ИзбориНовини

Здравко Димитров: Пловдив ще настигне София по стандарт и доходи

Честно към гражданите е да направя ревизия на досегашното управление в общината

Трафикът и подобряването на зелените площи изтъкна като приоритети Димитров на първия предизборен дебат

Пловдив ще достигне София по жизнен стандарт и заплати до края на мандата. Тази цел си постави кандидатът за кмет от ГЕРБ Здравко Димитров в първия предизборен дебат по бТВ тази сутрин. Основните претенденти за градоначалници влязоха в директен сблъсък на планове и идеи за развитие на града. Всеки от тях си беше довел поддръжници и симпатизанти за „подгряване“ на дебата.

„Ще направя Пловдив по-добро място за живеене“, гарантира Димитров. За целта той планира приоритетно да започне с решаването на няколко ключови проблема. Сред тях са трафикът, паркирането, необходимостта от нови зелени площи и детски площадки, грижа за екологията. И най-вече създаване на условия за повишаване на доходите и жизнения стандарт в Пловдив.

Нужно и нормално е да се направи ревизия на досегашното управление в общината, заяви Здравко Димитров в отговор на въпрос от водещия. Той пое ангажимент да съобщи веднага за всяка евентуално установена нередност.

„Иначе няма да е честно към гражданите“,  добави Димитров. Той обаче призова да не се хули и отрича управленския мандат на неговия предшественик Иван Тотев, защото в него са се случили и редица добри за града неща. „Площадът, спортната зала, Художествената галерия. Реновираха се много площади. Оттук нататък може само да се надгражда и да вървим напред“, заключи Здравко Димитров.

Очаквайте подробности

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

7 коментари

  1. зикич стига глупости плямпа.ВСИЧКИТЕ ХОРА ОКОЛО ТЕБ СА ЕМБЛЕМАТИЧНИ МОШЕНИЦИ НА ТОТЕВ. КАКВА ПРОМЯНА ,КАКВИ ПЕТ ЛЕВА. ТИЯ СА ТЕ ГЕПИЛИ ЗА ТАШАЦИТЕ.

  2. Можеше…преди 10 години, когато дойдохте с фанфарите…сега шанса е пропилян отдавна, твоичките съпартийци опоскаха всичко, станаха милионери и за хората останаха плява и предизборни сълзи.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина