Александър Апостолов даде кръв в независима лаборатория и се подложи на полиграфско изследване

Градът Новини Под ножа

Бизнесменът и издател на Трафик Нюз Александър Апостолов се подложи на детектор на лъжата по повод образуваното срещу него бързо производство за шофиране под въздействието на наркотици и откритите у дома му прахообразно вещество и хапчета ксанакс. Припомняме, че във вторник, при спиране за проверка от полицейски патрул, Апостолов даде положителен драг тест за опиати в кръвта. Той бе задържан за 24 часа, а при обиск в апартамента му бяха открити гореспоменатите субстанция и хапове. Веднага след освобождаването си от ареста той заяви пред медии, че ще се подложи на полиграфско изследване заедно със съпругата си и ще си направи повторно изследване на кръвта в лицензирана лаборатория.

Тази сутрин той е дал кръв в лаборатория в София, като пробата е изпратена в лаборатория в Германия, а резултатите, ще бъдат известни след десет дни. По-късно се е подложил и на детектора на лъжата в консултантска компания “АСЕС”.

От Трафик Нюз разпространиха резултатите от изследването. На въпросите, свързани с шофирането под влияние на наркотични вещества, използването им и притежание на такива, Апостолов е отговорил с „не”, а полиграфът не е установил значима психофизиологична реактивност от страна на изследването лице. Същото е излязло и при теста на съпругата му.

 

Споделете ни във:

1 коментар за “Александър Апостолов даде кръв в независима лаборатория и се подложи на полиграфско изследване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.