АктуалноГрадътНовини

Церемонията за Дани Каназирева – утре

Новият губернатор от понеделник е на работа, а във вторник встъпва в длъжност официално

Първата официална изява на новоназначения областен управител на Област Пловдив Дани Каназирева бе днес по време на тържествената сесия на Общинския съвет под тепетата. По закон тя се открива от губернатора. Това е първата ѝ изява, след като тя наследи поста от новоизбрания кмет Здравко Димитров.

Каназирева поздрави избраниците на пловдивчани и пожела:

„Нека успехът да бъде с вас във всяко едно решение!“

Припомняме, че миналата сряда стана ясно за нейното назначение на стария пост на избрания за нов кмет Здравко Дмитиров. Тогава тя направи изявление, че е била изправена пред избора или да продължа да критикува, без да имам възможност реално да решава.

Дани Каназирева: За областен управител ме покани Здравко Димитров

Новият губернатор на Пловдивска област Дани Каназирева встъпва официално в длъжност утре, 12 ноември 2019-а, съобщиха от пресцентъра на Областната администрация.  Церемонията е насрочена за 10 часа във фоайето на сградата на Областната управа на площад „Никола Мушанов“ 1.

На церемонията ще присъстват кметът на Пловдив Здравко Димитров, Негово Преосвещенство Знеполският епископ Арсений, заместник областните управители Евелина Апостолова, Петър Петров и Димитър Керин, официални гости и служители от Областна администрация – Пловдив.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

  1. А, бе Бойко ти си мъжкар. Пич отвсякъде, затова гербаджиите сме с теб. Ама Пловдив стана манастир. Смях отвсякъде – по улиците ходят Зд авко, попове, Здравка. Децата се плашат. Без коментар Г-н Борисов.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина