АктуалноГрадътКултураНовини

Фондация „Пловдив 2019“ се връща на Джумаята, Операта остава в Тютюневия град?

С края на 2019-а година СКЛАД вече е излишно голям за нуждите на фондацията

Как ще продължи да съществува фондация „Пловдив 2019“ все още не е ясно и ще се реши на предстоящите заседания на Управителния съвет на структурата. Това уточни днес и зам.-кметът по култура Пламен Панов. Според него фондацията трябва да продължи да функционира под някаква форма, тъй като изграденият капацитет може да се използва, а освен регулярния културен календар, те могат да организират по-мащабни събития.

Почти сигурно обаче тя ще напусне сегашните си офиси в Тютюневия квартал. СКЛАД вече е твърде голям за нуждите на организацията и най-вероятно те ще се върнат в предходните си офиси в сградата на ъгъла на Джумаята. Вече се правят постъпки в тази посока, коментира Панов. Относно бъдещето на операта, които в момента правят своите репетиции в частната сграда, водят се преговори те да останат там. Дали това ще се случи и под каква форма все още не се знае.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

6 коментари

  1. Много набързичко та политкоректничко погребаха Епохалното Интервю на г-цата изкуствена блондинка със заплата на „артистический“ ДИРЕКТОР затова нека тук ви дадем ЛИНК към Архива На ПодТелето с препоръка да си го запазите за справка, ето:
    = http://podtepeto.com/aktualno/големият-въпрос-от-еск-рембранд-в-плов/comment-page-2/#comment-122865 =
    ВТОРА страница коментари, понеже са 34, за и против!

  2. Панов -бидейки пак на тъгъдък без да му мисли много- нещо се гелпи, та се опитва И НАС ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ НА НИ ЗАГЕЛПИ (ДОБРЕ ЧЕ СИ ОТВАРЯМЕ ОЧИТЕ):
    === Фондация „Пловдив 2019“ ===
    гласи заглавието. Повтарям, да не би да не е ясно:
    === Фондация „Пловдив 2019“ ===
    2019 бе, ей, Зико! Я се съпикясай, па дано се възгещисаш:
    2020 сме, 2020, 2020, 2020

    1. АКО НЕ ВИ ДОМЪРЗИ ДА ОГЛЕДАТЕ СПИСЪК-ОПИСАНИЯТА НА „ПРОЕКТИТЕ“ ПО „ПРОГРАМАТА“ НА „ФОНДАЦИЯТА“ КОЯТО ИЗДЪРЖАМЕ / ЗАПЛАЩАМЕ -И ОСОБЕНО ВНИМАВАЙТЕ В ЛИЧНОСТИТЕ „ОПЕРАТОРИ“ (ХА-ХА) === АМИ ЧЕ ТОВА ПРЕДСТАВЛЯВА КЛУБ НА СЕЛСКИТЕ НИ ИДИОТИ ===
      Ех, Панов, Панов …

        1. Общината не може ЗА МОЯ СМЕТКА да се занимава и да издържа и да увековечава всевъзможни ЧАСТНИЧЕСКИ ИНИЦИАТИВИ И ФОНДАЦИИ.
          Гражданството си е свободно да се организира и асоциира в каквито ще Певчески Дружества и „Инициативи“ и „ФОНДАЦИЯ ПЕТ ЗА ЧЕТИРИ“ и мижи да те лажем, обаче това не значи, че трябва ПАК АЗ ДА ПЛАЩАМ.
          Щом е Фондация, значи не е Общинско Предприятие ОП със съответните ОТГОВОРНОСТИ.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина