Вкусът на градаГрадътЖивотЗабавлениеНовини

Жива бира на живо този петък във „Вундербар“ Пловдив

Представят две сезонни бири на Hills Beer  с нова рецепта

Екипът на Hills Beer официално открива рождения ден на бара на пивоварната Wunderbaer със серия от дегустации “от извора“ на 5 вида пиво от Перущица този петък, 17 януари. Две от тях са с нова рецепта и съответно имат нови вкусови измерения – лагер пиво: пушен и нефилтриран Helles Rauch, и най-отлежалият и наситено малцов Smooth Bock.

През деня, за професионална дегустация за медии и партньори, във Wunderbaer ще гостуват местните технолози на пивоварна Hills – Гергана Трендафилова, Тонислав Йотов и Ценко Мелин, които с радост ще отговарят на въпроси от А до Х-иллс. Те са отговорните за високото качество, наложено от баварския майстор пивовар Волфганг Траутнер.

Рожденият ден е отворен за феновете и клиентите на Вундербар от 19 часа. Екипът на пивоварна Hills ще се радва да посрещне посетителите. А от бара ще ги зарадват със специални цени на живото пиво, в комплимент от хрупкави добавки, прясно изпечени за вас от ресторанта на пивоварната.

„Заповядайте да отбележим рождения ден, и да се насладим на българска крафт бира от независима пивоварна, внедрила най-висококачествени баварски технологии и рецепти” , канят от Wunderbaer.

Барът е създаден с вкус и любов от екипа на Hills Beer. Целта на пивоварите бе да имат свой дом в сърцето на Пловдив, в който да дата възможност на пловдивчани винаги да могат да се насладим на прясната бира в приятна обстановка.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина