ВластГласовеГрадътИзбориМненияНовини

Георги Колев за дебата, на който не бе поканен: Умирам от радост и ужасс…

Този дебат удари дъното на всичко, отсече кандидатът за кмет

Няма как да приема, че тези хора могат да ви водят напред следващите четири години, допълни адвокатът

„ Гледам дебата по Нова телевизия и умирам от радост и ужасс…. Четирима кандидати говорят за моята предизборна платформа и кампания!!! Разширяването на Пловдив!! Ново предприятие електро транспорт!!! Абсолютно никаква представа за финансовото състояние на общината и никаква идея свързана с нейното управление… Чак пък такава липса на визия за града не съм очаквал…. Този дебат удари дъното на всичко…”, написа във Фейсбук кандидатът за кмет адв. Георги Колев. Той, както и адв. Атанас Костов от Демократична България, отново не бяха поканени за участие в телевизионния формат, за да сблъскат идеите си с тези на другите кандидати. Според политически анализатори, кандидатурите на двамата по никакъв начин не трябва да се подценяват, тъй като имат стабилна електорална подкрепа, която освен всичко расте в рамките на кампанията. Националните телевизии обаче не им дадоха трибуна, а публиката им не чу аргументите на двамата юристи.

Малко след текстовия си пост адв. Георги Колев излезе и с видео обръщение, за да коментира видяното и чутото на малкия екран сутринта.

„Това е краят! Няма как да приема, че тези хора могат да ви водят напред следващите четири години. За мен беше много приятно как се обсъждаха нашите идеи, предложения – разширяване на Пловдив, електротранспорт и подобряване на финансовото състояние на Общината. Всичко, което ние написахме, те го откраднаха. Срамно е. Когато има дебат с кандидат, от чиято кампания крадете, моля ви поканете го. Така или иначе ви настигаме социологически. Чак пък такава липса на визия за града не съм очаквал. Този дебат удари дъното на всичко”, отсече във видеото адв. Георги Колев.

„Приканвам всеки от вас, ако искате да научите нещо за Пловдив, за идеите и програмата, обадете ми се и ще ви разкажа. Ако искате да дебатираме – заповядайте където и когато кажете. Отказвам да приема, че това е цвета на Пловдив. Този град не заслужава това”, каза още кандидатът за кмет.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

16 коментари

  1. А дали точно адвокатите Костов и Колев не са най-приятната двойка за един балотаж? И двамата са успели и реализирани професионалисти, които имат зад себе си експертиза и постижения като личности. Дайте така да го мислим – кой от т.нар „топ играчи“ е постигнал нещо професионално? Кой от тях е реализиран като безспорен експерт в професията си? Та нали кметската длъжност е менажерска….кой от „топ четворката“ е менажер на нещо? Костов е номиниран за адвокат на годината, а кантората му за кантора на годината в България….Колев е адвокат с отлична практика и доказан бизнесмен в няколко бранша…строителсвто, заведения, KMD. Няма да е лошо избирателят да мисли прагматично и да анализира фактите, не обещанията. Иначе пак ще страдаме 4 години….

  2. Още не мога да повярвам, колко празни глави, от към градивни идеи, имат амбиция да си покажат, ехидната наглост С.А., измъчената усмивка Д.К., явната дезориентация З.Д., неумесните компетенции! Благодаря на медията, че пропусна да покани г-н Колев, за да се получи този “изключителен дебат”!!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина