ВластГласовеГрадътИзбориМненияНовини

Георги Колев за дебата, на който не бе поканен: Умирам от радост и ужасс…

Този дебат удари дъното на всичко, отсече кандидатът за кмет

Няма как да приема, че тези хора могат да ви водят напред следващите четири години, допълни адвокатът

„ Гледам дебата по Нова телевизия и умирам от радост и ужасс…. Четирима кандидати говорят за моята предизборна платформа и кампания!!! Разширяването на Пловдив!! Ново предприятие електро транспорт!!! Абсолютно никаква представа за финансовото състояние на общината и никаква идея свързана с нейното управление… Чак пък такава липса на визия за града не съм очаквал…. Този дебат удари дъното на всичко…”, написа във Фейсбук кандидатът за кмет адв. Георги Колев. Той, както и адв. Атанас Костов от Демократична България, отново не бяха поканени за участие в телевизионния формат, за да сблъскат идеите си с тези на другите кандидати. Според политически анализатори, кандидатурите на двамата по никакъв начин не трябва да се подценяват, тъй като имат стабилна електорална подкрепа, която освен всичко расте в рамките на кампанията. Националните телевизии обаче не им дадоха трибуна, а публиката им не чу аргументите на двамата юристи.

Малко след текстовия си пост адв. Георги Колев излезе и с видео обръщение, за да коментира видяното и чутото на малкия екран сутринта.

„Това е краят! Няма как да приема, че тези хора могат да ви водят напред следващите четири години. За мен беше много приятно как се обсъждаха нашите идеи, предложения – разширяване на Пловдив, електротранспорт и подобряване на финансовото състояние на Общината. Всичко, което ние написахме, те го откраднаха. Срамно е. Когато има дебат с кандидат, от чиято кампания крадете, моля ви поканете го. Така или иначе ви настигаме социологически. Чак пък такава липса на визия за града не съм очаквал. Този дебат удари дъното на всичко”, отсече във видеото адв. Георги Колев.

„Приканвам всеки от вас, ако искате да научите нещо за Пловдив, за идеите и програмата, обадете ми се и ще ви разкажа. Ако искате да дебатираме – заповядайте където и когато кажете. Отказвам да приема, че това е цвета на Пловдив. Този град не заслужава това”, каза още кандидатът за кмет.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

16 коментари

  1. Най-малко 44 гласове на д-ри, на проф.-и и даже на академици са в подкрепа на открояващия се в махлата Кандидат. И като прибавим очертаващия се прилив от очинайки, балдъзи и други брат’чеди =нараства неговия шанс.
    (кис-кис).

  2. АБЕ НЕЩАСТНИК, ЦЯЛ ГРАД ПРОПИЩЯ ЗА ЕЛЕКТРОТРАНСПОРТА ОТКАКТО ТИ МИНАВАШЕ ПРАВ ПОД МАСАТА, ПЪК СЕГА ТИ НАЙ-НАХАЛНО:
    „Всичко, което ние написахме, те го откраднаха. Срамно е.“
    Срамно е наистина да си приписваш „идеи“ които всички споделяме отдавна и са близо до ума.
    Само че от „идеи“ „идеализми“, проповеди и поучения ни писна. Пътят към ада е павиран с „добри намерения“. ИнДжинеринг ИМПЕРИАЛистът какъвто е крадлив – и той е . . . сладкодумен.
    Словеса.
    ДЕЛА, НЕ ДУМИ = RES, NON VERBA.

  3. Пуснете и линк към дебата в Нова, за да видят хората за какво говори Георги Колев, а и кандидатите, в целия им “блясък”… И да не говорят само за футболните запалянкови.

    1. Да, права си. Нека се види щак говори и не само това, а как казва по какъв начин ще го направи. Нека поканят и двамата адвокати. Те са умни хора. Беше жалка картина – дебатът за Пловдив.

  4. Истината е ясна и видна. Двама умни и добри професионалисти. Двама адвокати не са допуснати, не са показани, не са поканени на общ дебат. Пловдив не може да има избор за кмет. Пълно телевизионно затъмнение. Показаният дебат беше жалък. Някакво женче се молеше на бог.

  5. Да, това е човекът, който може да поведе Пловдив и да подреди любимият ни град. Той е умен, способен, с опит. Подредил собственият си живот и сега ще работи само за Пловдив, защото го желае и защото иска да остави следа след себе си. Ние сме свидетели досега. Той не е допускан до дебати, но представи своята програма. Това е визинерът за Пловдив и той го прави с мерак и обич.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина