Катастрофиралият фен на Ботев Йордан Стайков все още в кома

Ботев Пд

mediacafe.bg

Image title
Йордан Стайков, който пострада тежко след пътно-транспортно произшествие по пътя към Бургас, вчера сутринта, на автомагистрала Тракия, все още е в кома, съобщиха от Окръжната болница в Сливен. Друга, по-подробна информация обаче не бе съобщена. 34-годишния пловдивчанин се бори за живота, след дълга операция, има отток в главата.

Припомняме, че вчера сутринта, малко след 9:00 часа, четирима феновете на Ботев, които пътуват към Бургас за срещата реванш с казахстанския Астана пукат гума и се блъскат в мантинелата на пътя на 266 километър. Йордан Стайков излита през задното стъкло на около 30-40 метра от мястото на сблъсъка. На място, след около 30 минути, пристига линейка, която го откарва в най-близката болница в Сливен.

След края на срещата, футболистите на Ботев Пловдив посветиха победата на известния привърженик на Ботев, съобщи официалния сайт на клуба. Играчите засвидетелстваха подкрепата си, като свалиха разпънатия на една от оградите на „Лазур“ транспарант с текст: „Данчо, бъди силен! Ние сме с теб!“, като по този начин оказаха подкрепа към верния фен на жълто-черните.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.