Бързо производство срещу бизнесмена Александър Апостолов, управлявал МПС след употреба на наркотични вещества

Актуално Градът Новини Темида

Под ръководството на Районна прокуратура – Пловдив е образувано бързо производство за това, че на 12.04.2021 г., в гр. Пловдив, Александър Апостолов, на 42 г., е управлявал моторно превозно средство след употреба на наркотични вещества – престъпление по чл. 343б, ал. 3 от Наказателния кодекс.

В хода на разследването е установено, че на 12 април 2021 г., в гр. Пловдив, Александър Апостолов управлявал лек автомобил, марка „Мерцедес“ и бил спрян за проверка от полицейски служители. В хода на проверката той бил тестван с техническо средство, което отчело наличието на наркотични вещества. Апостолов е дал кръв за изследване.

При условията на неотложност е било извършено претърсване в частен дом, обитаван от Александър Апостолов. В гардероб в жилището е установено наличие на бяло прахообразно вещество, както и 10 таблетки „Ксанакс“. Апостолов е бил задържан за 24 часа по Закона за МВР. По делото са разпитани свидетели и са назначени химически експертизи. Разследването по случая продължава.

Александър Апостолов е издател на сайта Трафикнюз и създател на охранителна фирма.

Той обяви, че ще даде пресконференция в 15 часа в офиса си.

Очаквайте подробности.

Споделете ни във:

3 коментара за “Бързо производство срещу бизнесмена Александър Апостолов, управлявал МПС след употреба на наркотични вещества

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.