АктуалноЖивотЗабавлениеНовини

Тръгват проверки по райони, всички заведения трябва да бъдат затворени още днес

Остават отворени единствено магазините за хранене, аптеките и дрогериите

Всички барове, увеселителни заведения и заведения за обществено хранене трябва да бъдат затворени веднага след заповедта на здравния министър в условията на извънредно положение. Това заяви за Под тепето областният управител Дани Каназирева. Тя уточни, че могат да работят единствено магазините за хранителни стоки, аптеките и дрогериите, както гласи заповедта на Кирил Ананиев. Проверки за спазването на извънредната мярка стартират мигновено с нареждане на областната администрация.

“ Те ще се извършват по райони, като съм в денонощна връзка с районните кметове. Знам, че ще е много трудно за малкия бизнес, но ситуацията е наистина извънредна и всеки трябва да подходи с разбиране към най-важното- здравето на хората“, коментира Каназирева.

Текст под снимка: Кадър от деня в Капана, заведенията вече започват да затварят

Ивайло Дернев

Един от създателите и главен редактор на сайта Под тепето. Той активно заема гражданската си позиция по всички чувствителни теми за града и развитието му.

4 коментари

  1. Дотук беше, край, свърши Концепцията АЙЛЯК чрез алкохолизиране на нацията и МЕХАНАзирането на „творческите „““ИНДУСТРИИ“““ у спиртосанио Капан.
    ИзгаснА’аме…

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина