АктуалноГрадътЖивотЗабавлениеКриминалеНовини

Полицаи и общински охранители гонеха шофьор на Голф по Малката главна

Пешеходци застанаха с телата си пред автомобила със столична регистрация

Полицаи и общински охранители тичаха след шофьор на Голф, който караше автомобила си по Малката главна днес по обяд. Странният екшън се разигра пред десетки минувачи по пешеходната зона.

Граждани застанаха с телата си пред автомобила със столична регистрация. Зад волана бе възрастен мъж, който явно осъзна късно какво е сторил и ще бъде глобен солено за това. Колата бе отбита в Капана, където служителите на реда подхванаха да пишат акт на нарушителя.

Ивайло Дернев

Един от създателите и главен редактор на сайта Под тепето. Той активно заема гражданската си позиция по всички чувствителни теми за града и развитието му.

6 коментари

  1. Колко малоумен или дрогиран трябва да си, за да подкараш кола по пешеходна зона 🙁 ? Утре ще тръгне в насрещното по магистралата с оправданието, че е стар, ама рискът да убиеш някой е еднакъв… Трябва да се опрдели една възрастова граница, до която може да се шофира. Или след определена възраст да се минава проверочен на всеки няколко години 🙂

  2. Някога, като млад шофьор се отзовах при ляв завой в насрещното движение на Орлов мост. Срещнах само толерантност и разбиране. Аз пловдивчанката в София…. Извода е за вас…

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина