АктуалноЖивотЗабавлениеКултураНовини

Найджъл Кенеди се наслади на Панаира на занаятите в Стария град

Виртуозният и екстравагантен музикант излиза тази вечер на древната сцена на Античния театър в Пловдив. Найджъл Кенеди пристигна в България с автомобил през нощта на 19 срещу 20 септември и от вчера е в града на тепетата. Изненадващо за всички, и най-вече за организаторите, цигуларят реши да покаже нестандартния си стил и по отношение на транспорта, като избра да пътува до Пловдив с лека кола и отказа самолетния билет.

Найджъл Кенеди: Пловдив, тук съм!

В петъчния следобед звездата се разходи по калдъръма в Старинен Пловдив и се наслади на сергийте на участниците в Панаира на занаятите и пленера по царевична шума. Абсолютно в унисон с пловдивския айляк – с къси панталони и суитшърт – той бе трудноразпознаваем на улицата. Все пак познавачите ценители не го изпуснаха.

На снимката го виждате с голямата майсторка на керамика Цветана Видева – Графинята, съпруга на на известния китарист Огнян Видев.

Виртуозният музикант е отседал в луксозен хотел, където е и екипът му от 10 души. Тимът пристигна със самолет, а дългоочакваният концерт е тази вечер, на 21 септември, в Античния театър.

За музикантите по време на шоуто са осигурени големи количества вода, много хавлиени кърпи и прясно приготвена храна. Менюто на целия екип ще включва различни видове меса, (без свинско), зеленчуци на скара и свежи салати. Гримьорната трябва да се поддържа с темепратура 23 градуса, а важно изискане е да няма никакви цветя наоколо.

Концертът е част от програмата на Есенен салон на изкуствата, Пловдив 2019.

Билети можете да намерите ТУК.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина