Здравко Димитров: Управление с човешко лице и обърнато към проблемите на пловдивчани

„Трафикът е нещо, за което ще работим от първите дни“

Таня Грозданова

Предизборната кампания на управляващата ПП ГЕРБ в Пловдив започна с молебен в църквата „Света Марина“ тази сутрин и тържествен камбанен звън. Вижте първите думи към пловдивчани на кандидата за кмет и водач на листата Здравко Димитров в кратко блиц интервю.

Как започва предизборната кампания за ПП ГЕРБ в Пловдив?

Нормално. С молебен за успех и здраве. Чухте в църквата Дядо Владика какви напътствия даде.

Какво означават за Вас тези послания?

Много силни послания. Наистина, това е преди всичко отговорност, а не власт. Слушах много добре. Между другото, много пъти сме коментирали тази тема, че властта е дадена от Господ, но не трябва да се злоупотребява с нея. Тя трябва да служи на хората, да е обърната към хората и да има много любов във всичко, което прави човек.

Като казахте „любов“, каква кампания очаквате в Пловдив?

Мисля, че се познаваме с опонентите. Нормална, позитивна. Поне аз ще водя такава кампания – позитивна, обърната с лице към хората.

Ще участвате ли в дебати? Вече има призиви за такива от Славчо Атанасов?

Да, ще участвам в дебати, но не на улицата, а в някое студио на национална медия. Иначе всеки ден участвам в дебати на улицата.

Кои са силните ви козове, според Вас?

Ще ги чуете, кампанията едва сега започна.

Какво ще обещаете на пловдивчани, ако станете кмет?

Управление с човешко лице и обърнато към техните проблеми. Честност! Откровеност! Това е което мога да кажа. И решаването на всеки един проблем, защото всеки си има проблем – малък, голям.

Заявихте много проекти в предизборната си програма. Кой ще бъде първият, на който ще поставите акцент, ако бъдете избран?

Трафикът. Трафикът е нещо, което задушава Пловдив и от ден на ден става по-голям. От там  се замърсява въздуха. Може би от първите дни ще трябва да се работи за трафика. Всички ние попадаме в задръствания и стават все повече и повече. Макар че Пловдив и областта се развиват икономически, не е приятно. Има и нови хора, които идват да живея тук. Това е първото нещо, което ще почнем да работим.

Тържествен камбанен звън за старта на кампанията на ГЕРБ в Пловдив (ВИДЕО)

Георги Стаменов: Благодаря Ви за доверието и възможността да работим за Вас през тези 4 години

*в интервюто са използвани и въпроси на други медии

Exit mobile version