АктуалноГрадътЖивотЗабавлениеНовини

„Ами Мерцедеса къде да го държим?”

Немският джип се появи в незаконен гараж в Столипиново, който днес трябва да бъде съборен

Жителите на района и участниците в акцията газеха тоновете боклук в междублоковите пространства, докато служители на Чистота дезинфектираха празните контейнери за смет

Незаконен гараж, ама с Мерцедес вътре. Тази гледка изуми ангажирания със събарянето на незаконни постройки днес багерист, който маневрираше с машината си сред и върху камари с боклук около Соколите. От един от планираните за премахване незаконни гаражи „изплува” Мерцедес, модел ML, с атрактивен регистрационен номер.

Германската машина очевидно не е в движение, та се появи казус как и къде да бъде преместена, който на фона на мизерията наоколо бе като кадър от филм на Костурица.

Гротескен  поглед върху мерките срещу коронавируса бяха и тоновете боклуци в междублоковите пространства, върху които стъпваха всички, на фона на дезинфекцията на празните контейнери за смет на булеварда.

Ивайло Дернев

Един от създателите и главен редактор на сайта Под тепето. Той активно заема гражданската си позиция по всички чувствителни теми за града и развитието му.

7 коментари

  1. Казаните в квартала са недостатъчни и ако почнем да ги глобяват от 100 до 500 лв за изхвърляне на боклук от прозореца може да се оправят нещата

  2. Недостатъчно казани в квартала затова се събира толкова много боклук и ако почнем да ги глобяват от 100 до 500 лв за изхвърляне на боклук през прозорците може да се оправи работата

    1. Човек, всяка седмица минава фадрома и чисти незаконните сметища около махалата до пръст. Благодарение на усилията на комуналната фирма улиците лъщят.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина