АктуалноЖивотЗабавлениеНовини

Какво да правим в Пловдив през уикенда (02-04.11)

Този уикенд ще пием коктейли, вдъхновени от Сухия режим в САЩ, ще танцуваме под звуците на яка клубна музика и няма да мигаме пред българското кино

2 ноември

Петък от винил

Традиционното събитие в Groove Music&Art, на което музиката е изцяло и само от винил. Горещо ще бъде на дансинга и в петък вечер, когато ще слушаме любимите ни плочи с хаус класики от Perfecto, Baroque, Enhanced, Global Underground, Vapour Recordings, Yoshitoshi и много други.

Groove Music&Art
21 часа

Tanu & Chawos at BALLY CLUB

Петък вечер е време за парти и готино настроение в любимото ни местенце за танци, защото за ценителите на добрия клубен саунд ще се погрижат DJ Manu и Chawos!

Клуб „Бали“
21 часа

3 ноември

Dash The Effort & Tomorrow May Fall

Една от най-дейните банди на родната сцена – прогресив/метъл-кор групата Dash The Effort ще забие в събота в Rock Bar Download. На 27 юни те откриха концерта на Stone Sour в София. Техен съпорт ще бъде пловдивската банда Tomorrow May Fall.

Rock Bar Download
22 часа
Билети в мрежата на bilet.bg и техните партньори или online на цена 8 лв. тук
В деня на концерта само в в Rock Bar Download на цена 10 лв.

КИНОlove 2018

Екипът на NO BLINK работи вече три години, за да направи българското късометражно кино достъпно на голям екран за всички, независимо къде се намират.

Тази година КИНОlove отново идва в Пловдив. Организаторите са събрали най-интересните филми от тази година. Подготвили са и няколко изненади. Ще се срещнем лично с някои от режисьорите и актьорите на филмите, които ще гледаме.

Специални гости:
Александър Алексиев – в ролята на Дани в „При Щангистите“
Христо Стефанов – Ицака – В ролята на Шкафа в „При Щангистите“

Водещ:
Радина Думанян

ПРОГРАМАТА
18:00 – Отваряме врати c welcome drink от Dolce Gusto
18:30 – начало на прожекцията
20:00- коктейл и разговор за кино на чаша вино cъc cпециалните ни гоcти

LUCKY Дом на Киното
Билети: стандартен билет – 5 лв., за деца/пенсионери – 3 лв.

Swinging Tales: Prohibition ends at last!

Бурните години! Обявен е сух режим. Открити са тайни барове (speakeasies), където барманите забъркват коктейли, за да маскират алкохола. Завладява всеобща суинг треска! Mузика и танци, провокативни и неприлични за времето си. Суингът e символ на надеждата. Суингът става стил и начин на живот… Това се случи в Америка през 20те – 40те години на миналия век. Сега всичко е позволено.

На бляскавото парти от поредицата Swinging Tales тази седмица ще може да опитате новото Gingermenu с „prohibition“ коктейли, а за настроението ще се погрижат бурните танцьори на Lindy Hop Plovdiv.

Gingertale
21.30 часа
Дрес код: неприлични за времето си
Вход: 5 лв.

Какво още се случва този уикенд, вижте в Lost in Plovdiv

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина