Менда Стоянова и Атанас Ташков посетиха фирми в индустриална зона „Тракия“

Власт

„За нас е въпрос на морал да бъдем честни с хората и да не ги лъжем, когато търсим тяхната подкрепа. Програмата на нашата партия предлага реални решения в различните секторни политики“ – С тези думи кандидатът за народен представител от листата на ПП ГЕРБ в Пловдив-град Менда Стоянова се обърна към служителите на голяма фирма на територията на индустриалната зона на „Тракия“. Тя бе категорична, че всеки български гражданин е свободен да направи своя избор според личната си съвест и убеждения. Менда Стоянова обаче предупреди хората да не вярват на празни обещания. „Като финансист категорично Ви заявявам, че при условие, че искаме да запазим стабилността и развитието на страната, обещанията на БСП са неизпълними“, каза още председателят на Парламентарната комисия по бюджет и финанси в две Народни събрания.

Инж. Атанас Ташков подчерта, че политиката, водена от ГЕРБ и правителството на Бойко Борисов, стимулира бизнеса, предприемчивите и активни хора. Той посочи още, че пловдивският опит с Тракия икономическа зона е залегнал в програмата на ПП ГЕРБ.

В отговор на поставен въпрос инж. Атанас Ташков още веднъж потвърди, че предстои пълната реконструкция на пътя Пловдив – Асеновград, за което правителството на ГЕРБ е осигурило около 24 млн. лева европейски средства. Той допълни още, че сред приоритетните проекти за региона е и Околовръстното шосе.

На парламентарните избори на 26-ти март ПП ГЕРБ е с № 11 в бюлетината.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ СА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ

Споделете ни във:

1 thought on “Менда Стоянова и Атанас Ташков посетиха фирми в индустриална зона „Тракия“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.