ВластИзбориНовини

Славчо Атанасов в „Тракия“: Имаме готов проект за нов парк от 76 дка в района

„Имаме готов проект за изграждане на нов парк в „Тракия“ – зад паметника на Хан Крум, парк от 76 дка. Подготвихме го още в моя мандат“. Това каза Славчо Атанасов на жители на района в отговор на поставен от тях въпрос са необходимостта от изграждане на нов парк в „Тракия“.

Верен на кампанията, която заяви, че ще провежда като кандидат за кмет на Пловдив –  сред хората и от врата на врата, Славчо Атанасов, заедно с кандидата за кмет  на район „Тракия“ –  Апостол Шопов, разговаря дълго с тракийци, съобщават от щаба на НФСБ и ВМРО.

Изграждане на детска ясла и на нови детски площадки в междублоковите пространства – за това настояха повечето хора. Част от проблемите, които хората поставиха, вече бяха разглеждани в приемната на Славчо Атанасов като народен представител и той даде конкретни отговори. Кандидатът за районен кмет от екипа на Славчо Атанасов Апостол Шопов също беше категоричен, че ще има приемен ден всеки ден за граждани, за да имат достъп хората до кмета си и управлението бъде по-добро.

По време на разговорите си с тракийци Апостол Шопов представи свои конкретни ангажименти, сред които – изграждане на пътната връзка между районите „Тракия“ и „Южен“, изграждането на нова детска ясла, за която хората настояват, изграждането на паркоместа в междублоковите пространства – също важен за тракийци въпрос, продължаване на залесяването и благоустрояването на парк „Лаута“, изграждане на нови детски площадки, изграждане на нови кучешки площадки, изграждане и ремонт на улично осветление, както и възстановяване на Гражданския съвет в „Тракия“.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина