ВластГрадътИзбориНовини

„И всеки път сме печелили изборите“

Предизборният щаб на Славчо Атанасов с отворена позиция заради думи на новоизбрания председател на ОИК адв. Дарина Тодорова

Предизборният щаб на Славчо Атанасов излезе с отворена позиция малко след посочването на адв. Дарина Тодорова за председател на Избирателна комисия – Пловдив град. От екипа на кандидата за кмет цитират думите на работилата като юрисконсулт в областната администрация, която е от квотата на ГЕРБ в ОИК: „И всеки път сме печелили изборите“.

„Напомняме, че след избирането си в ОИК, всеки неин представител е длъжен да загърби политическите си пристрастия и да спазва строго буквата на закона. Ролята на членовете и ръководните органи на ОИК е да проведат честни и почтени избори, спазвайки Изборния Кодекс, подзаконовите нормативни актове и решенията на ЦИК, гарантиращи буквата на закона. Политическите пристрастия нямат място в работата на ОИК, там единствено може да се гарантира волеизлиянието на българския гласоподавател и в частност на пловдивчани. Пожелаваме ползотворна и отговорна работа на ОИК-Пловдив”, са казва в изявлението на предизборен щаб на Славчо Атанасов (ВМРО и НФСБ).

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

  1. ПОЧТЕНИТЕ ХОРА СА БЕЗПАРТИЙНИ.
    НИКАКВИ ПАЗАРЛЪЦИ КОЯ „ПАРТИЯ“ ДА БРОИ ГЛАСОВЕТЕ.
    (НИТО МУТРОПОЛИЯТА, ВПРОЧЕМ!)
    МНОГО ПРОСТО Е.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина