Подтепето

арт

18 Окт, 2015

Крис Норман в Пловдив: лека храна и силно уиски

 Рок легендата се довери на пловдивския шеф готвач Мирослав Дончев

На 19 октомври  новата многофункционална зала „Колодрума“ в Пловдив посреща рок легендата Крис Норман, който ще зарадва публиката както с вечните хитове на групата Smokie, така и с чисто нов репертоар от последния си албум Crossover (на пазара от този септември).

Звездата ще се разходи из Пловдив, а изискванията му за кетъринга са прости: добро уиски, мляко, вода, пресни сокове и плодове, първокачествено българско вино и шампанско. 

За храната си Крис Норман се доверява на майстор готвач Мирослав Дончев. Той ще сътвори за рок легендата специален кетъринг с леки ястия – предимно от риба и зеленчуци от предварително одобреното меню на Berkut Sport&Spa. Шеф Дончев е специалист в приготвянето не само на първокласна кухня, а и в спазването на различни изисквания в професионалните менюта на спортисти, певци и танцьори от световна класа - чести посетители в ресторанта му.  Затова и Крис Норман избра пловдивчанина да се погрижи за него и екипа му. 

Турнето на рок легендата ще продължи на 21-ви октомври с концерт в Държавната опера в Бургас, а на 22-ри октомври Крис завършва българската си обиколка във Варна – с първи голям концерт след обновяването на зала „Конгресна“.

Във всички градове феновете на Крис и Smokie, нямат търпение да видят идола си и да чуят отново едни от най-големите му хитове - "If You Think You Know How to Love Me", "Don't Play Your Rock 'n' Roll to Me", "Lay Back in the Arms of Someone", „I'll Meet You at Midnight", „Oh Carol", „Needles and Pins", както разбира се и "Living Next Door to Alice".

 Билети може да закупите на място, в бензиностанции OMV, магазините Пикадили, и онлайн – в системата на Eventim.

Няма направени коментари
Още от рубриката "арт"

Подобни новини