Подтепето

темида

01 Ян, 2017

Убиецът на Милена влезе с пранги в съда

27-годишният Илиян се е опитал да се самоубие

Започна съдебното заседание по повод убийството на Милена Димова, което се случи на 29-ти декември 2016-та година. Момичето, родом от Ново село, живеело със своя приятел и годеник - 27-годишният Илиян Рангелов, който бе привлечен като обвиняем за жестокото престъпление. Припомняме, че макар първоначално разследването да бе отхвърлило теорията, че именно любимият на момичето е нейният убиец, Илиян Рангелов направи пълни самопризнания. 

Окръжният съд разглежда и в момента мярката за неотклонение на Рангелов, като прокуратурата настоява за най-тежката такава – задържане под стража, докато защитникът на Илиян, адв. Пейчева заяви в съдебната зала, че домашен арест е по-подходяща и удачна мярка, тъй като нейният подзащитен е с чисто съдебно минало и с издадена добра характеристична справка от кмета на Куртово Конаре.

Илиян бе въведен в съдебната зала при строги мерки за сигурност. Той се изправи пред съдебния състав с пранги, като само белезниците от ръцете му бяха свалени по време на заседанието. Освен това, той беше с превързана лява ръка, като стана ясно, че обвиняемият е направил опит да се самоубие в ареста само преди ден. Към момента, той е настанен в болнично заведение, където е лекуван. Неговите защитници, адвокатите Пейчева и Пейчинов, настояваха съда да разреши съдебно-прихиатрична експертиза, което искане бе отхвърлено, тъй като няма общо с разследването за убийство, което се води.

Стана ясно още, че Рангелов се е опитал многократно да заблуди разследването. По време на огледите и медицинските експертизи е установено, че Милена е починала от остра кръвозагуба, в следствие от наръгване с нож в гърдите. Илиян се е опитал да прикрие следите си, след което се е направил на заспал, за да заблуди и полицаите, които пристигнали в дома му. Според защитата на обвиняемия, случилото се е инцидент в живота на младия Илиян, който е довел до фатален край.

  • 01 Ян, 2017 | Violeta
    Kato e incident zashto ne si sloji krai na megoviq jivot ami pocherni edno semeistvo I ubi edin prekrasen chovek ! Az predlagam da pusnem vsichki psihopati ubiici pod domashen arest ,,A" ? ...,,chudesna ideq" egati predlojenieto....tiq advokati zashtitnicite na toq bokluk deca nqmat li ? Za poreden pat li shte dokajete,che v nashata darjava sadebna sistema nqma ?
Още от рубриката "темида"

Подобни новини

11 Апр, 2018

Обвиненият в убийството на годеницата си Илиян се отрече от самопризнанията си

Рангелов твърди, че е бит, за да си признае, включително и от бившия шеф на дирекцията в Пловдив

Илиян Рангелов, който е обвинен в убийството на годеницата си 26-годишната Милена Динова днес се отрече от направените самопризнания в съдебната зала. Той заяви, че е обвинен в убийство, което не е извършил, а показанията му са фалшиви.

Припомняме, че на 28 декември 2016 година Куртово Конаре бе разтересно от убийството на красивата Милена. Тя бе открита наръгана на метри от дома, в който живеела с Илиян. Същата вечер отивала на работа за нощна смяна в месарски цех и бързала за среща с колеги, които трябвало да я закарат. Когато момичето закъсняло, мъжете тръгнали да я пресрещнат и я намерили бездиханна, в ...

» повече