Шефът на полицията в Раковски влезе в съда с гордо вдигната глава (СНИМКИ)

Темида

Адвокатът му поиска да се запознае с материалите, тъй като не са му били предоставени до момента

Началникът на Районното управление на полицията в град Раковски влезе в залата на Окръжен съд-Пловдив с белезници и високо вдигната глава. Георги Илиев не изяви претенции да не бъде сниман и премина в пълно мълчание покрай репортерите, воден от петима съдебни охранители. Пловдивският окръжен съд в момента гледа искането на Окръжна прокуратура – Пловдив за вземане на мярка за неотклонение "задържане под стража“ спрямо Илиев, срещу когото е повдигнато обвинение за престъпления по чл. 302 т.1 и т.2 б. "А“ във връзка с чл. 301ал.2 вр. ал.1, вр. чл. 20 ал.2 вр. ал.1 от НК.

Защитата на Илиев поиска отлагане на делото за разглеждане на мярката му за неотклонение. Адвокат Стоян Донков поиска да се запознае с материалите, тъй като не са му били предоставени до момента. Шефът на районното също помоли да остане в залата през това време защото и той не е запознат. Съдът даде половин час почивка.

В залата дойдоха и двамата му подчинени полицаи, които са на свобода с мярка парична гаранция по същия случай за изнудване на търговец на нелегални цигари.

Очаквайте подробности

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.