Подтепето

темида

19 Апр, 2018

Прокуратурата иска арест за танцьорката, която помля 10 коли в Кючука

Тя призна вината си и благодари на Господ, че няма жертви

Прокуратурата в Пловдив поиска арест за тьоцьорката, която пияна и дрогирана, помля 10 коли в Кючук Париж преди дни. В хода на разследването е установено, че на 15 април, около 6 часа сутринта, 20-годишната Габриела Медарова управлявала джип „БМB Х-5“, по улица „Македония“. Обвиняемата е правоспособен водач на моторно превозно средство, със стаж две години.  Преди да се качи на моторното превозно средство тя употребила алкохол и марихуана.

"Много съжалявам! Благодаря на Господ, че нямаше пострадали. Искам при семейството си, много, много ми е тежко," това бяха думите на младата жена пред съда днес в Пловдив, където се гледаше мярката ѝ за неотклонение. 

Съдът постанови Медарова да чака разглеждането на делото срещу нея по същество с мярка парична гаранция в размер на 20 000 лева.

Габриела се признава за виновна по повдигнатите обвинения.

Очкавайте подробности.

  • 21 Апр, 2018 | стойчо
    дайте да ебем малката курва
  • 20 Апр, 2018 | реалмадрид39
    Каква изненада - натурално , селско парче , което се е самозабравило ! Прочее , нали няма полуидиот , който да си мисли , че истински хубаво момиче , с възпитание и класа ще се кълчи на пилон ... и на други атрибути , в нощен бар !
  • 19 Апр, 2018 | Пешо
    Бас държа,че е тренирала поредния танц в колата!
Още от рубриката "темида"

Подобни новини

26 Апр, 2018

Намалиха кметската гаранция на пловдивчанката, която помля колите пред Оазис 4

Габриела плака в съда и каза, че това е урок за нея

Окръжен съд – Пловдив намали гаранцията на Габриела Медарова, която помля 10 паркирани коли в Кючук Париж пред комплекс Оазис 4, пияна и дрогирана. Сумата бе намалена от 20 000 на 5 000 лева.

20-годишната Габриела се яви в съда с родителите и приятеля си и плака почти през цялото време докато траеше заседанието.

„Виновна съм за абсолютно всичко. Единствено Ви моля и искам да продължа образованието си. Искам да живея с родителите си. Съзнавам грешката си. Това е урок за мен!“ Това каза на съдията, хлипайки обвиняемата.

Очаквайте подробности.    

» повече
16 Апр, 2018

Обвиниха в три престъпления 20-годишната Габриела, смачкала 10 коли в Кючук Париж

Дрегерът установил наличие на 1,38 промила алкохол в кръвта й и употреба на марихуана
 
Районна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняема 20-годишната Габриела Медарова за автомобилното меле пред жилищен комплекс Оазис в Кючук Париж. Тя е обвинена в три престъпления - за управление на моторно превозно средство след употреба на алкохол, както и на наркотични вещества и за причиняване по непредпазливост на значителни имуществени вреди при управление на моторно превозно средство. В хода на разследването е установено, че на 15 април, около 6 часа сутринта, Габриела Медарова управлявала джип „БМB Х-5“, по улица „Македония“.

Обвиняемата е правоспособен водач на моторно превозно средство, със стаж две години.  Преди да се качи на моторното превозно средство тя употребила алкохол и марихуана. При движение по ...

» повече