Прокуратурата иска арест за танцьорката, която помля 10 коли в Кючука

Темида

Тя призна вината си и благодари на Господ, че няма жертви

Прокуратурата в Пловдив поиска арест за тьоцьорката, която пияна и дрогирана, помля 10 коли в Кючук Париж преди дни. В хода на разследването е установено, че на 15 април, около 6 часа сутринта, 20-годишната Габриела Медарова управлявала джип „БМB Х-5“, по улица „Македония“. Обвиняемата е правоспособен водач на моторно превозно средство, със стаж две години.  Преди да се качи на моторното превозно средство тя употребила алкохол и марихуана.

"Много съжалявам! Благодаря на Господ, че нямаше пострадали. Искам при семейството си, много, много ми е тежко," това бяха думите на младата жена пред съда днес в Пловдив, където се гледаше мярката ѝ за неотклонение. 

Съдът постанови Медарова да чака разглеждането на делото срещу нея по същество с мярка парична гаранция в размер на 20 000 лева.

Габриела се признава за виновна по повдигнатите обвинения.

Очкавайте подробности.

Споделете ни във:

3 коментара

  1. Каква изненада – натурално , селско парче , което се е самозабравило ! Прочее , нали няма полуидиот , който да си мисли , че истински хубаво момиче , с възпитание и класа ще се кълчи на пилон … и на други атрибути , в нощен бар !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.