Окръжна прокуратура-Пловдив ръководи разследване за умишлено убийство по случая с открития пребит учен

Темида

Още няма повдигнати обвинения

Окръжна прокуратура-Пловдив ръководи разследване за убийство на 70-годишен мъж, открит в безпомощно състояние на 2 юли 2018 г., около 22 часа, в гр. Пловдив,  в района на бул. „Христо Ботев“, до Военна болница. Тялото е пенсиониран учен от Института по растителни генетични ресурси в Садово – доц. Стефан Нейков.

По случая са извършени огледи на местопроизшествие, назначени са експертизи, разпитват се установените свидетели.

Разследването по случая продължава, като предстои преценка на доказателства, събрани до момента, от гледна точка на това дали да бъдат повдигнати обвинения.

Споделете ни във:

3 коментара

  1. Пред малоумието на нашенското кривосъдие ние онемяваме: „…преценка на доказателства, събрани до момента, от гледна точка на това дали да бъдат повдигнати обвинения…“ АБЕ ЩО СЕ ХАБИТЕ ДА ПОВДИГАТЕ В ТАА ЖЕГА, хич недейте да повдигате да не се преклоцнете от усилието! Чудо голямо, една пенЦия по-малко, олеква бюджета! Дали / ИЛИ? брей, с тия гладки мозъци!

  2. „…преценка на доказателства, събрани до момента, от гледна точка на това дали да бъдат повдигнати обвинения.,,“ и наистина “ … дали да бъдат повдигнати обвинения…“ ИЛИ ЩО ПЪК да бъдат повдигнати, щом заплатата и така си върви … ДАЛИ / ИЛИ хамлетът-прокурорин се почесва …

  3. Още ли не сте разбрали, че целият извратен и зловещ сценарий за побоя до смърт с бухалка, че и навиране на бухалката в задника на доц.Нейков, уж в резултат на сексуален тормоз и изнудване от доцента, с добавка кражба на златния му синджир е реализиран по идея на лукавата 32-годишна студентка Иванка Стоичкова като насила да са замъкнали стареца на тъмното скатано място!Тъпия Илия и хитрата Иванка са банда нагли крадци и убийци!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.