Обвиненият в убийството на доц. Стефан Нейков остава в ареста

Темида

Прокурор Димитър Пенев разкри, че Илия Стоичков е изтезавал сексуално жертвата си, вкарал е бейзболна бухалка в него

Обвиненият в убийството на доцент Стефан Нейков- Илия Стоичков остава в ареста, след като съдът определи най-тежката мярка за неотклонение спрямо него „Задържане под стража”. Според Темида има достатъчно данни за обосновано предположение, че именно Илия е извършил тежкото престъпление. По делото са извършени огледи на местопрестъплението,  изготвени са фотоалбуми и са приобщени веществени доказателства, извършени са и разпити на свидетели. Съдът счита, че има реална опасност обвиняемият да извърши друго престъпление, ако бъде пуснат на свобода с по-лека мярка за неотклонение, тъй като е завишена степента на обществена опасност на деянието заради начина, по който е извършено то.

По време на съдебното заседание прокурорът Димитър Пенев разкри смразяващи детайли именно за начина, по който е умъртвен доцент Нейков. Освен, че е бил пребит до смърт с бейзболна бухалка, той е изтезаван сексуално. Аутопсията е установила разкъсани вътрешности и разкъсване на аналния отвор. Убиецът е вкарал бухалката в него, каза прокурор Пенев. Той разкри още, че обвиняемият е дръпнал златния синджир на жертвата си и по-късно го е дал в заложна къща.

Жестоко убийство, каза извън съдебната зала прокурор Димитър Пенев. И обяви, че мотивът е някаква форма на отмъщение. Адвокатът на Стоичков пък подчерта пред медиите, че любовна връзка между жертвата и съпругата на обвиняемия не е имало.

Ако Илия Стоичков бъде признат за виновен го очаква лишаване от свобода от 10 до 20 години.

Споделете ни във:

3 коментара

  1. Не че нещо, ама как прокуратурата определя таз дет е уж била там по време на убийството и уж изхвърлила бухалката край Марица?

  2. Jums nepieciešams finansejums, lai jusu majas, jusu bizness, auto iegadi, lai iegadatos motociklu, lai izveidotu savu biznesu, lai jusu personigas vajadzibas vairs šaubas. Mes sniedzam personas kreditu ar procentu likmi 3% neatkarigi no summas. Jus velaties rakstit, lai jusu personas aizdevumiem, ka es esmu jusu riciba 24h / 24. Vairak informacijas: servicepeakgroup@hotmail.com
    Paldies

  3. Още ли не сте разбрали, че целият извратен и зловещ сценарий за побоя до смърт с бухалка, че и навиране на бухалката в задника на доц.Нейков, уж в резултат на сексуален тормоз и изнудване от доцента, с добавка кражба на златния му синджир е реализиран по идея на лукавата 32-годишна студентка Иванка Стоичкова като насила да са замъкнали стареца на тъмното скатано място!Тъпия Илия и хитрата Иванка са банда нагли крадци и убийци!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.