Подтепето

темида

26 Юни, 2018

Арестантът е избягал през прозореца на тоалетната на втория етаж

Обявиха го за общодържавно издирване

Районна прокуратура – Пловдив наблюдава досъдебно производство за бягство на 25-годишен мъж от полицейски арест

Районна прокуратура-Пловдив наблюдава досъдебно производство за бягство на 25-годишен мъж, задържан в ареста на Трето РУ на МВР-Пловдив – престъпление по чл.297 ал. 3 от Наказателния кодекс.

Днес, 26 юни 2018 г., около 9,30 часа, в гр. Пловдив, от сградата на Трето РУ на МВР-Пловдив, е избягал 25-годишният П.П., задържан за срок от 24 часа по Закона за МВР по досъдебно производство на Окръжна прокуратура-Пловдив. Установено е, че той е напуснал сградата през прозорец на тоалетната на втория етаж. П. П. е обявен за общодържавно издирване. Под ръководството на Районна прокуратура-Пловдив се извършват активни оперативно-издирвателни мероприятия с оглед установяване местонахождението на П.П., както и процесуално-следствени действия.

Няма направени коментари
Още от рубриката "темида"

Подобни новини

14 Юли, 2018

Заловиха затворника, който избяга от болницата в Пловдив

Той е бил разпознат и задържан от служители на III РУП

Лишеният от свобода 59- годишен мъж, който според терминологията , се отклони от УМБАЛ „Свети Георги“ в средата на седмицата е бил задържан тази сутрин, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Пловдив.  

Припомняме, че Младен Младенов бе настанен за лечение в здравното заведение в началото на седмицата, а лекарите установили липсата му след вечерна визитация в сряда. Той е изтърпявал наказание от една година и шест месеца „лишаване от свобода“ за кражба при първоначален „общ“ режим в Затворническо общежитие от открит тип „Хеброс“, поради което и не е бил под постоянна охрана в болницата.

По ирония на съдбата, тази сутрин Младенов е бил установен и задържан от ...

» повече
12 Юли, 2018

Затворник избяга от УМБАЛ „Св. Георги“

Бил на лек режим

Наказан с лишаване от свобода, който излежавал присъда в  затвора в Пловдив, е изчезнал в сряда по обяд от болница в Пловдив. За поредното бягство на затворник съобщава БНТ, позовавайки се на  директора на затвора в Пловдив Божил Иванов.

Затворникът е изчезнал от УМБАЛ  „Свети Георги“ , а липсата му е установена след визитация.

Той е бил настанен с цел да му бъдат извършени медицински манипулации, постъпил е в здравното заведение в началото на седмицата. Трябвало да остане няколко дни. Според информация на Nova, става дума за 59-годишният Младен Младенов. Затворникът е бил на лек режим и затова пред болничната му стая не е имало охрана.

Това е пореден случай на изчезнал затворник от Пловдив за последните ...

» повече
26 Юни, 2018

Петър Петров, на 26 години, е избягалият от ареста в Пловдив

От ОД на МВР разпространиха снимката му

На специален брифинг, който тече в момента в сградата на Областната дирекция на МВР в Пловдив, показаха за пръв път снимката на избягалия по – рано днес арестант.

Младият мъж се казва Петър Петров и е на 26 години.

Очаквайте подробности

» повече
26 Юни, 2018

Арестант е избягал от Трето районно в Пловдив

26-годишен мъж е успял да избяга във вторник – 26 юни 2018 г., от сградата на Трето районно управление на полицията, която се намира на ул.”Брезовска” № 33 в пловдивския квартал Кършияка.

Мъжът е бил задържан за 24 часа, избягал е и в момента се издирва, потвърдиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Пловдив. Не се съобщават детайли по изчезването му, нито има подробности за самоличността му и обявено описание. Единствената допълнителна информация е, че той е бил задържан за наркотици. По непотвърдена информация, той е успял да се измъкне със скок от втория етаж на сградата.

Проверка в бюлетина на полицията в Пловдив показва информация за един задържан за наркотици, който е на същата възраст. Прилагаме цялото съобщение ...

» повече