Първи снимки от спортната сватба на годината: Пиронкова се омъжи като в приказките

Светска хроника

Каза „Да” на избраника си Михаил в Японския

Първият семеен танцНай-добрата ни тенисистка Цветана Пиронкова се омъжи като в приказките. Тя каза „Да” на мъжа на сърцето си Михаил Мирчев преди броени минути в градината на хотел „Маринела” в столицата. Под тепето се сдоби с първи снимки от церемонията в Японския, която върви момента. Цвети изглежда зашеметяващо в елегантната си булчинска рокля. Изключително щастлива е, разкриват присъстващи на сватбата. И описват събитието по различен начин, като част от използваните определения са „лъскаво”, „стилно”, „фантастично”, „ скъпо”, "сватбата на годината".

Сред гостите на събитието се открояват много чужденци. Голяма част от тях са от тенис средите. Сватбата на Цвети и Мишо ще продължи до късно през нощта със специална програма, след което двамата ще заминат на романтична ваканция, но тя няма да продължи дълго, тъй като на Пиронкова и предстоят поредни големи турнири.

Припомняме, че първата ни ракета и бившият футболист на Локомотив решиха да сключат брак преди няколко месеца, след 6- годишна връзка.

 

 

Споделете ни във:

Подобни статии

4 коментара

  1. Този 30-годишен бездарник и алчното му семейство успяха да се докопат до паричките на наивното момиче.Злото победи този път.

  2. Честито Мишле, удари бонуса.Пловдив обещава да не ти се подиграва вече, стана известен.Смени си фамилията, така ще е коректно към Цвети.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.