Подтепето

Спортен Пловдив

14 Дек, 2016

Турнир по тенис на маса ще завладее тепетата през уикенда

Пловдив е град на изкуство, спорт, традиции и амбиции сред млади и стари. По този повод на 17-ти декември се организира турнир по един не чак толкова популярен, но също сложен спорт, а именно тениса на маса. Спорт, който изгражда различни характери и има голяма доза психологически момент. Един спорт, който не се предполага да е сред звездните спортове. Не е футбол, не е волейбол, не и тенис на корт. Тенисът на маса е една доста интересна, доста забулена дисциплина, която заслужава да бъде извадена на бял свят.

В Пловдив съществуват много зали за тенис на маса. Има отбори, има състезатели, провеждат се турнири. Като този в събота. В него ще се включат едни от най добрите състезатели по тенис на маса в България. Не отборно, а строго индивидуално, те ще се борят за първото място и наградния фонд от 800 лв. Отново ще има игра на нерви и спортна злоба , усмихнати лица, поздравления и чест. Тенисът на маса е един спорт,който става интересен заради характерите на спортистите, заради реакциите им и най-веч заради публиката. 

Часът е 12:00, мястото - залата на Марица Фест. Ще се състезават братя Кесови, П. Кръстев, П. Габровски, К. Попов, И. Аянски, Д. Костадинов, Н. Андреев и М. Узунов

Няма направени коментари
Още от рубриката "Спортен Пловдив"

Подобни новини