Подтепето

Спортен Пловдив

31 Окт, 2016

Призив: Всички в Колодрума, да подкрепим волейболната Марица

Нашите момичета излизат срещу световния клубен шампион Еджзаджъбашъ ВитрА (Истанбул) утре, имат нужда от подкрепа

Пет лева е билетът за мача, деца и пенсионери влизат без пари

Всички на мача утре! Да подкрепим волейболната „Марица”! Това призова местната власт в лицето на кмета Иван Тотев преди изключително важния мач на нашите момичета срещу световния клубен шампион Еджзаджъбашъ ВитрА (Истанбул) в Колодрума на 1 ноември. Началото на историческата среща е 18ч., а цената на билетите е 5 лева, като деца и пенсионери ще влизат на дербито безплатно.

Нужна ни е подкрепата на пловдивчани. Когато я имаме, долу, на арената се чувстваме с 20 процента по-силни и заредени, казаха волейболистките при срещата си с градоначалника днес. Имаме изключително силен противник утре. Но няма непобедими отбори. Искаме резултат, с който да се гордеем. Спокойни сме, подготвени и уверени, каза треньорът на клуба Борис Халачев.

Той уточни, че Пловдив ще има шанса да види на живо най-силните световни волейболистки, които играят за турския клуб. Срещу нас ще застанат шестте волейболистки, които бяха в топ отбора на олимпиадата, допълни той, ден преди самият първи мач между Марица и Еджзаджъбашъ ВитрА от втория кръг на Шампионската лига.

  • 01 Ноев, 2016 | хахахахахахаха
    построихте НЕфунционална зала за 60 000 000лв от нашите пари без да питате, а сега искате подкрепа!!! ФАК ОФ крадци гнусни сами си посещавайте фалшивите мероприятия!
Още от рубриката "Спортен Пловдив"

Подобни новини