Подтепето

Спортен Пловдив

22 Сеп, 2016

Пияните футболисти се завръщат!

 

Третото издание на „Древен и пиян” ще се проведе само след 2 седмици

Превърналият се в традиция турнир по пиянски футбол между баровете, се задава на хоризонта. Футболната надпревара, в която участие ще вземат персонала на едни от най-популярните заведения под тепетата и техните редовни клиенти, ще се проведе на 1-ви и 2-ри октомври. Да, този път събитието ще бъде цели два дни, като освен задължителният смях, който настъпва у всеки посетител, гледайки подпийналите играчи, веселието ще се допълни от музикална програма.

Участието на отборите ще се проведе както следва: 1-ви октомври – квалификации, а на следващия ден ще се проведат осмина, четвърт, полуфиналите и накрая ще се излъчи победителят. За музикалното оформление ще се погрижат Mr. Nobody , вокалиста на Оратница – Иван Попа и разбира се Hilla, който не пропуска да застане зад пулта на повечето големи събития в Пловдив. Освен тях, ще има и цяла сцена, на която ще се качат групите Антифриз и Нещо цветно, като вторите няма как да не ни разтанцуват.

Тъй като голяма част от посетителите на предните издания на турнира идваха с децата си, организаторите са помислили и за това. Специално за най-малките ще има детски кът с аниматори.

Все още не е късно да се запиеше! При желание, можете да заявите участие с вашия отбор на страницата на бар Nosense - https://www.facebook.com/nosenseclub/?fref=ts, официалната страница на събитието - Древен и пиян или в самия бар.  

Няма направени коментари
Още от рубриката "Спортен Пловдив"

Подобни новини