НовиниСпорт

Димитър Бербатов представя автобиографията си в Пловдив

Голямата звезда на българския футбол Димитър Бербатов днес ще представи автобиографията си „По моя начин“ в Пловдив. Срещата с пловдивчани ще започне от 18 часа в книжарница „Сиела“ в МОЛ Пловдив.

Самият Бербатов пристигна в града по-рано за да разгледа част от забележителностите на европейската столица на културата за 2019 година. А тези, които няма да го срещнат по пловдивските улици, могат да дойдат в МОЛ Пловдив от 18 часа. Тогава ще започне и срещата му с феновете, като всеки ще има възможност да получи автограф върху автобиографията „По моя начин“ и да се снима с първия българин, шампион и голмайстор на английската Висша лига, избран в топ 20 на най-великите нападатели в Премиършип и рекордьор по голове за националния отбор на България.

Димитър Бербатов предизвика истински фурор с премиерата на автобиографията си „По моя начин“ в София. След това стотици се редиха за автограф в родния му Благоевград. При изключителен интерес преминаха срещите на Димитър Бербатов във Велико Търново, Русе, Варна и Бургас, като опашките във Варна се виха близо 5 часа по централната улица на входа на Морската градина. Финалът на настоящата национална обиколка на Димитър Бербатов е в Пловдив.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина