Подтепето

по следите

09 Юли, 2010

Медийна атака срещу Любо Ганев и Мира след коментари в Под тепето

Проверихме на място мини градчето, което строи бащата на хубавицата

Image title
Невероятна медийна атака разтресе една от най-харесваните родни VIP двойки. Куп издания изскочиха с ярки заглавия срещу волейболния ас Любо Ганев и приятелката му Мира. Всички публикации бяха свързани с бизнеса на семейството на блондинката от Пловдив. Баща й строи най-големия комплекс от затворен тип под тепетата, а вълната от писанията тръгна след няколко коментара, публикувани под светска хроника в Под тепето, в която пуснахме снимка на Мира. Съдържанието им бе доста интригуващо. Неизвестният писач обвиняваше директно Мира и фамилията й в измама с продажбата на жилища в мини градчето близо до Прослав. Будни колеги от столични медии, а и не само, фиксираха коментарите и емнаха Любо Ганев, който на практика няма нищо общо с инвестицията в Пловдив.
Човек на Под тепето реши да провери на място как се движи строителството на комплекса, който предизвика скандала. Работници уточниха пред репортера ни, че повече от 70 процента от проекта е завършен. Но и не скриха, че тоталната криза забавя работата. Проверката ни установи, че повечето жилищни сгради в рамките на комплекса вече са с акт 16 и има довършителни работи по три от телата. Според инвестиционната табела, в завършен вид бъдещият квартал ще разполага с 240 апартамента и търговски части, а РЗП-то е разгърнато на площ от цели 45 хиляди квадратни метра. Нормално е да има забавяне. Да сте видели някой да е завършил навреме нещо подобно в този меко казано инфарктен период. Не че оправдаваме инвеститора за забавянето, но го разбираме. Влизаме му в положението, тъй като и при нас е много тежко. Такова е дереджето в бранша, коментираха дюлгери, които твърдяха, че са подизпълнители в комплекса. Те ни разкриха клюката, че в комплекса жилище ще имат и хулените в близките две седмици Любо Ганев и Мира. Апартаментът им също се бави и ще бъде готов със завършването на проекта. Според слуховете той е съобразен с гигантския ръст на бившия волейболен национал и дори касите на вратите са преправени според габаритите му. Говори се още, че атаката срещу инвеститорите идва от недоволна клиентка, която е крайно изнервена от ситуацията. Много вероятно е тя да е авторката на обвинителните коментари под статиите.  

  • 26 Юли, 2014 | Rodrigo
    Heck yeah this is <a href="http://tddazohrs.com">exctlay</a> what I needed.
  • 25 Юли, 2014 | Marcos
    Do you have more great areilcts like this one? http://fvriqmoh.com [url=http://pynljmvayzb.com]pynljmvayzb[/url] [link=http://joqqvomaf.com]joqqvomaf[/link]
  • 14 Юли, 2014 | Cheno
    Wait, I cannot fathom it being so sthrfgatiorward.
Още от рубриката "по следите"

Подобни новини