Подтепето

под обстрел

04 Юни, 2014

Стрелецът от кичука гръмнал свой длъжник

Простреляният имал проблеми с хазарта

Адриан Калев се казва простреляният в Кичука мъж, който според очевидци е стоял зад будката за царевица пред магазин Евтини борси, научи Под тепето. Мъжът, който е на 21- 22 години се е познавал със стрелеца, чието име е Димитър Начев и не само това- дължал му е големи суми пари. По наши сведения Калев е имал проблеми с хазарта и за това е натрупал заеми към Начев. Димитър е бивш военен, психичноболен.

  • 26 Юли, 2014 | Jonas
    An answer from an expert! Thanks for <a href="http://udyzpyugh.com">conitibutrng.</a>
  • 25 Юли, 2014 | Meetharam
    This arclite is a home run, pure and simple! http://yuhlhpit.com [url=http://vmbvkvvgmuo.com]vmbvkvvgmuo[/url] [link=http://rpcevujbkc.com]rpcevujbkc[/link]
  • 14 Юли, 2014 | Chissy
    This ariltce is a home run, pure and simple!
Още от рубриката "под обстрел"

Подобни новини

04 Юни, 2014

Мъж в камуфлаж прострелял продавача на царевица в Кичука

 После се метнал на такси и отпрашил


Брутално глупав и кървав екшън, се разигра преди малко на едно от най-оживените места в Кичука, пред множество очевидци, научи Под тепето на място.
Млад мъж   около трийсетте, облечен в камуфлажна униформа, застрелял в крака без видима причина младежа, който продава царевица пред Евтините борси до кино Въстаник. След като произвел изстрела, нападателят влязъл навътре в борсите, но бил изблъскан навън от охраната. След това, съвсем необезпокоявано, стрелецът продължил да върви надолу по тротоара, когато видял такси и се метнал в него. Хората, които видели случващото се, веднага позвънили в полицията, както и на фирмата на таксито. Била е извикана и военна полиция, заради дрехите на престъпника.
Пред тази будка е станала престрелкатаОчаквайте подробности!

» повече