Тотев размаха пръст на Савина Петкова

Под ножа

Кметът предупреди, че ГЕРБ може да свали доверието си от председателя на местния парламент

Кметът Иван Тотев отправи остра критика към председателя на Общинския съвет Савина Петкова от трибуната на местния парламент днес. И дори заяви в прав текст, че ГЕРБ може да оттегли доверието си към нея. Поводът за размахания пръст от страна на градоначалника бяха няколко реплики на Петкова по време на дебата за стадион „Христо Ботев” днес, в които съветник №1 говори за „партията майка”, за „леви и десни” и как всъщност дясното не било дясно, а лявото не било ляво.

Ако продължавам да чувам тук, че няма ляво и дясно и всички сме в кюпа, ще свалим доверието си от председателя на общинския съвет. Пловдив не се управлява от неиндентифицирани обекти. ГЕРБ е дясна партия и прави десни политики, подчерта дебело градоначалникът.

Думите му идват само ден, след като избраната от десни гласоподаватели като кандидат за общински съветник от листата на „Реформаторски блок” Савина Петкова участва в церемонията на върха на Бунарджика, с която БСП и пловдивските русофили честваха Деня на победата. Петкова положи цветя на паметника на Альоша, рамо до рамо с Георги Гергов и руският посланик Анатолий Макаров, а над главата и се вееха знамена на Съветския съюз и сепаратистите в Източна Украйна.

Споделете ни във:

1 коментар

  1. Много да не маха… И пръст даже…
    2019 идва… И някой ще си ходи…
    Мислете за Пловдив и хората които живеят в него…
    А не за собствените си интереси и преяли стомаси…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.