Табло на спирка в Кючука се вижда само от отсрещния тротоар

Под ножа

Спирка 380: Който има очи да види

Това е спирка № 380 в квартал Кючук Париж в пловдивския район „Южен“. Намира се на един от входовете за красивия парк „Бели брези“.

Няма да коментираме, че задните колони на навеса са забити в пръста и плочките липсват, а както е известно, те трябва да бъдат поставени от общината не от концесионера. Това бе подробно обяснявано стотици пъти от общинската управа, докато спирките се поставяха из града.

Опитайте се да видите какво пише на информационното табло. Няма начин защото то е скрито на 85 % зад навеса. Единственото място, от където може да го прочетете и то не на цял екран е отсрещния тротоар.

Споделете ни във:

2 thoughts on “Табло на спирка в Кючука се вижда само от отсрещния тротоар

  1. Таблото на спирката на район Южен също не се вижда, тъй като го закрива павилионът на Лафка. Би трябвало да е на по високо ниво….

  2. Опитайте се да ми ето с детска количка покрай информационната табела. И за сам човек пеша, това е предизвикателство. Плочките които, така и не бяха положени седяха обтегнати зад спирката повече от година,преди някой да си ги положи в двора. Обедна спирка използвана даже откраднат едни пари без дори да се напъва демонични клетки преди да се монтира.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.