Подтепето

ПОД НОЖА

22 Ноев, 2016

Ръководството на ДСБ Пловдив сигнализира МРРБ за провала на транспортния проект

Ген. Атанас Атанасов -Това, че има оставка на правителството, не означава, че няма правителство

Единствената глава, която Борисов не може да отреже е собствената си

От Демократи за силна България са на нокти за това, че една година, след като проектът за градския транспорт е вкаран, а парите за него подадени, резултати няма. Ген. Атанасов и Йордан Иванов сигнализират публично за три нарушения от страна на Община Пловдив:

-Община Пловдив е ощетила пловдивчани, като е разплатила сумата от почти 8 млн. лева за транспортния проект без фирмата изпълнител да си е свършила работата.

-Общината е излъгала държавата, като е подала информация, че договорът е изпълнен в срок.

-Общината е подписала документи за свършена работа, поради което не може да иска неустойки от фирмата изпълнител.

Заради тези нарушения от ДСБ са сигнализирали управляващия орган на ОП „ Регионално развитие”, като припомнят, че по обещания проектът е трябвало да бъде завършен до 31-ви декември, миналата година.

Това, че в момента правителството подава оставка, не би трябвало да представлява проблем.

Това, че има оставка на правителството, не означава, че няма правителство. Ще бъде назначено временно такова и то трябва да си свърши работата, заявява ген. Атанас Атанасов, като допълва, че Борисов много добре е знаел, че ще изгуби изборите, затова е предприел и идеята за оставката на ГЕРБ.

Единствената глава, която Борисов не може да отреже е собствената си, каза заместник-председателят на ДСБ.

От тук нататък, от партията изискват Община Пловдив да принуди фирмата изпълнител гаранционно да отремонтира системата. 

  • 23 Ноев, 2016 | Граматикова
    Писачът от 23.11. да вземе за се ограмоти. Хубаво е да имаш мнение, но е и хубаво да можеш да го изразиш. В конкретния случай, писанието буди само смях и съжаление.
  • 23 Ноев, 2016 | БЕДЕН ГЕРБАВ НЯМА И КОМУНИД СЪЩО!
    Кви интраганти ве калъв генералски, откраднаха 20 милиона гербавите и нито спирките спирки, нито ел табелите работят, 2/3 от рейсовете са за скрап, нередовни, няма GPS , шофьорите им са половината олигофрени... ФОСТАВКА!
  • 22 Ноев, 2016 | академик
    дсб са професионални интриганти!!Начело с Фейсбук-лидера си Кънев.
Още от рубриката "ПОД НОЖА"

Подобни новини

10 Юли, 2018

Как да си купиш два различна билета за модернизирания градски транспорт в Пловдив ?

Трудно – това е отговорът на този въпрос и той поражда куп други питанки

Това е личното преживяване на един модерен млад татко, който борави с всякакви електронни джаги, радва се на работещите нововъведения и търси най-полезния вариант от възможните опции. Преди 3-4 дни Йордан Иванов, като всяка сутрин, тръгва със сина си към детската градина и решава да се възползва от широкорекламираната нова услуга „комбиниран билет“.  Вижте целия му разказ:    

„Вече съм абсолютно убеден, че общината по-лесно си е купила неработещи табла и машини за електронно таксуване за 16 млн. лв., отколкото аз два билета за два и петдесет.

Днес водя моя наследник на градина от Кършияка в Кичука(по пловдивски) с градски транспорт. Харесва ми идеята да се пътува ...

» повече
12 Апр, 2018

Лидерът на ДСБ Пловдив поема ресор „Децентрализация, регионална политика и транспорт“ в новото обединение „Демократична България“

“Демократична България” е името на новият политически съюз в дясно. Споразумението между „Демократи за силна България“, „Да България“ и „Зелените“ за създаване на демократично обединение бе подписано днес от Атанас Атанасов – Председател на ДСБ, Христо Иванов – Председател на „ Да България’’ и Владислав Панев – Съпредседател на „ Зелените’’. Представен бе и екипа на Управленската алтернатива на Демократична България. В него участва и Йордан Иванов - Председател на ДСБ Пловдив и член на Националното Ръководство. Той ще координира „ Децентрализация, регионална политика и транспорт”.

„Партиите, които създаваме Демократична България сме в опозиция на установения от ГЕРБ, БСП и ДПС корупционен модел на управление, който ограбва бъдещето на страната, всекидневно атакува демократичните ценности, подменя евроатлантическият избор на България и лишава младите поколения от перспективата  да градят ...

» повече