Демаркират 3D пешехондите пътеки в Пловдив

Под ножа

Били незаконни

Заради поредното безумие на законотворците в Община Пловдив ще бъдат харчени пари за унищожаване на създадени практични неща за безопасността на дижението

Всички пешеходни пътеки в Пловдив, които не са маркирани само с бяла боя ще бъдат премахнати, съобщи кметът Иван Тотев. Заради новите стандарти за пешеходните пътеки, приети от държавата, които влизат в сила от този месец, цветните и 3D зебрите се оказаха извън закона.

В това число влиза първата 3D пешеходна пътека, която изградиха децата на Пловдив пред  училище „Петър Берон“, както и цялото кръстовище до у-ще „Душо Хаджидеков“, където пътеките са в червена термопластична настилка.

Заради поредното безумие на законотворците в Община Пловдив ще бъдат харчени пари за унищожаване на създадени практични неща за безопасността на движението, вместо да бъдат подновени маркировките на десетки изчезнали от улиците пешеходни пътеки.

Споделете ни във:

4 коментара

  1. Хора осъзнайте се. Инвестират ви парите, таксите и данъците които плащат не където трябва. Чета за такива абсурди които стават в Пловдив. Те са стотици. А вие си мълчите и си пиете тихо бирата в така наречения „квартал на творческите индустрии“….

  2. Така ще е, градим, после рушим, то във всяко едно отношение се действа по този начин. Нещо хубаво и цветно да има – веднага да се „забели“, защото не е по закон да ни е шаренко….Пари да се дават за премахване сега, после ще се измислят други критерии….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.